En tur i sommerhus kan være et fantastisk afbræk fra hverdagen, og det er rart at se sine venner og nærmeste i nogle andre omgivelser end i dagligdagens vante rammer. Men en tur i sommerhus kan også ofte lande i den samme rutine, hvor man laver den samme mad, laver den samme aktivitet og spiller det samme spil som på de sidste mange ture. Derfor vil vi gerne hjælpe dig til at prøve noget nyt eller støve en gammel hobby af, som du kan introducere til din omgangskreds.

Aktiviteten vi anbefaler er Spikeball, som er en sport, der vinder anerkendelse i hele landet, og ses ofte udøvet i parker og på græsplæner. Det er 2 mod 2, hvor det gælder om at skyde bolden ned i nettet, hvorefter modstanderen skal sende bolden retur ned i trampolinen. Sådan fortsætter spillet, indtil et af holdene ikke kan returnere bolden eller den rammer jorden.

De fleste sommerhusområder har et bålområde, hvor du kan tilberede mad direkte over ilden under åben himmel. Det kunne eksempelvis være stegt and i rød karry, hvor anden skæres i stykker, og steges i olie på en wok over bålet sammen med grøntsager og hvidløg. Når anden er lysebrun, så rører du karrypasta og kokosmælk i, og langsom tilføjer du følgende:

  • 1 Løg
  • 2 cm ingefær
  • 1 ds tomatkoncentrat
  • 1 rød chili
  • 6 limeblade
  • Rørsukker
  • Fiskesauce

Lad det hele småkoge i 15 minutter, og du har nu lavet din aftensmad over åben ild under åben himmel! Mens der bliver spist, kan bålets sidste gløder bruges til at lave popcorn, skumfiduser og pandekager til aftenens helt store kamp!

Når alle har fået motion og er blevet spist af, så er det tid til den hyggelige stund rundt om et spil, hvor håneretten er på spil til næste sommerhustur. Her skal alle spillerne forberede sig på en fantastisk fantasy verden, hvor taktik er alfa omega for at hive sejren i land. Magic the Gathering er et taktisk spil, som er smuk illustreret i form af monstre, troldmænd, besværgelser og magiske artefakter! Vi håber, at vi har givet jer god inspiration til jeres næste tur. Der er stor chance for, at I bliver bidt af både Spikeball og Magic the Gathering, og det bliver en fast bestanddel af jeres fremtidige ture.